ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προτάθηκαν Λαμπιάν και Τζεφρέν

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προσπαθεί να αδειάσει το ρόστερ της από παίκτες που δεν θέλει και προτείνει παίκτες στον Παναθηναϊκό.

Προτάθηκαν Λαμπιάν και Τζεφρέν

Πρόκειται για τον Ζακαρία Λαμπιάντ και τον Τζεφρέν τους οποίους η πορτογαλική ομάδα δεν υπολογίζει και θέλει να τους παραχωρήσει.

Ο πρώτος είναι 20 ετών περιφερειακός επιθετικός, με καταγωγή από το Μαρόκο αλλά με ολλανδικό διαβατήριο και με καλή παρουσία πριν από δύο χρόνια στην Αϊντχόφεν.

Ο δεύτερος είναι 25 ετών, δεξιός μεσοεπιθετικός, ξεκίνησε από την Ακαδημία της Μπαρτσελόνα, αλλά ποτέ δεν επιβεβαιώσε τις προβλέψεις όσων μιλούσαν για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο που θα αφήσει εποχή.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.