ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Πάμε Λεωφόρο; Εχει πάρτι απόψε…

Το σημείο συνάντησης γνωστό. Η ώρα έναρξης, επίσης, γνωστή. Ετοιμαστείτε για ένα ακόμη… πάρτι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο τελευταίο ματς για το 2013.

Πάμε Λεωφόρο; Εχει πάρτι απόψε…

Στο παιχνίδι με τη Σκόντα Ξάνθη αναμένονται περίπου 10.000 φίλοι του «τριφυλλιού», με τη «Θύρα 13» να ετοιμάζει ένα ακόμη ρεσιτάλ κερκίδας. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας που, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, έχουν άψογη συμπεριφορά φέτος ετοιμάζονται για μια ακόμη γιορτή στο «Απόστολος Νικολαϊδης», αποχαιρετώντας κι αυτοί με τη σειρά τους το 2013…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE