ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέσα Παππάς και Ματσιούλις!

Ευχάριστα νέα για τον Αργύρη Πεδουλάκη που είδε τους Νίκο Παππά και Γιόνας Ματσιούλις να προπονούνται κανονικά και να δηλώνουν «παρών» στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Μέσα Παππάς και Ματσιούλις!

Οι δυο τους έβγαλαν όλο το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας χωρίς να αισθανθούν την παραμικρή ενόχληση. Έτσι, ο «Αρτζι» τους συμπεριέλαβε στην αποστολή, που αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο ενόψει του αυριανού μεγάλου αγώνα.

Μοναδικός απών θα είναι ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος έχει ξεκινήσει και ακολουθεί θεραπεία, μετά τη θλάση στον δικέφαλο μηριαίο, που υπέστη στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.