ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βονόρτας: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Γιάννης Βονόρτας έμεινε απολύτως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού και τη νοοτροπία που έδειξαν στη νίκη επί της Ξάνθης.

Βονόρτας: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο βοηθός του Γιάννη Αναστασίου, που σήμερα διετέλεσε χρέη πρώτου προπονητή, λόγω της τιμωρίας του πρώτου, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κάπως νωθρά και η Ξάνθη στην πρώτη επίσκεψη στην περιοχή μας επωφελήθηκε από αυτό και με μία πολύ εκτέλεση προηγήθηκε. Μετά βγάλαμε τον καλό μας χαρακτήρα. Δείξαμε την πίστη μας και τον χαρακτήρα μας. Είχαμε γρήγορο ρυθμό και ισοφαρίσαμε με ένα πανέμορφο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Πιο κλασικές ευκαιρίες οι δικές μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πιο γρήγορα με το τετ α τετ του Κλωναρίδη, με το δοκάρι στο τέλος.

Τελικά βάλαμε γκολ από στημένο κάτι που το έχουμε βελτιώσει στα τελευταία παιχνίδια και θέλουμε να γίνει βασικό μας όπλο. Γενικά όποτε έχουμε αυτοσυγκέντρωση έχουμε και θετικά αποτελέσματα και δεν αντιμετωπίζουμε βασικά προβλήματα. Η Ξάνθη έδειξε καλή και δουλεμένη ομάδα. Το ξέραμε και είμαστε χαρούμενοι που κλείνουμε με νίκη και ανατροπή τη φετινή χρονιά τον πρώτο γύρο. Θα ήθελα να ευχηθώ δύναμη για τη νέα χρονιά, καλά Χριστούγεννα, υγεία και καλύτερο ποδόσφαιρο στον επόμενο γύρο».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.740 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνοντας έναν απολογισμό για τον πρώτο γύρο τόνισε: «Είναι μία νεανική ομάδα η οποία φαίνεται καθαρά ότι όσο περνάει ο καιρός δένει περισσότερο. Τα νέα παιδιά βρίσκουν τα πατήματά τους και παίρνουν εμπειρίες. Είναι βελτιωμένοι κοντά στους έμπειρους. Η αρχική εικόνα δεν ήταν ίδια με τώρα. Η σημερινή ανατροπή δείχνει ότι έχουμε πίστη και στο δεύτερο γύρο θα έχουμε καλύτερη εικόνα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...