ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Αυτός που το θέλει περισσότερο..»

Στη θέληση και τη «δίψα» θα κριθεί το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Τζέιμς Γκιστ, στη «Δημόσια Τηλεόραστη»

Γκιστ: «Αυτός που το θέλει περισσότερο..»

Αναλυτικά  δήλωσε:

Για τον αυριανό ημιτελικό με τον «αιώνιο αντίπαλο»: «Δε νομίζω πως θα κριθεί απ’ τη στρατηγική, αλλά απ’ το ποιος θα το θέλει περισσότερο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ωραία ομάδα, παίζει φοβερό μπάσκετ και δεν είναι ομάδα του ενός, ώστε να πούμε πως θα σταματήσουμε ένα παίκτη και θα κάνουμε τη δουλειά. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και προπονητή. Πολλά εξαρτώνται απ’ την άμυνά μας. Υπάρχουν αναμετρήσεις, στις οποίες μπορούμε να “πνίξουμε” τον αντίπαλο και μη του δώσουμε καμία επιλογή. Δεν ανησυχώ για εμάς, ξέρω ότι κάποια στιγμή θα γίνει το “κλικ”».

Για το αν ήθελε να αντιμετωπίσει να συναντά συνεχώς τον Ολυμπιακό, όπως και θα γίνει : «Όταν ρωτάς έναν παίκτη, αυτό επιθυμεί. Παρακαλά να δίνει τέτοιες αναμετρήσεις. Ξέρω τι σημαίνει αυτό στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο κι είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ».

Σχετικά με τους συνεχόμενους τραυματισμούς των πρασίνων: «Οι τραυματισμοί είναι δικαιολογίες. Ο Παναθηναϊκός έχει 15 παίκτες, άρα δε μπορούμε να λέμε ποιος λείπει. Κάποιοι πολύ ικανοί παίκτες θα απουσιάσουν, αλλά δε μπορούμε να το σκεφτόμαστε».

BOMΒΑ από Ισπανία για Χουάντσο και Χεζόνια
BOMΒΑ από Ισπανία για Χουάντσο και Χεζόνια 12.277 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...