Αναλυτικά  δήλωσε:

Για τον αυριανό ημιτελικό με τον «αιώνιο αντίπαλο»: «Δε νομίζω πως θα κριθεί απ’ τη στρατηγική, αλλά απ’ το ποιος θα το θέλει περισσότερο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ωραία ομάδα, παίζει φοβερό μπάσκετ και δεν είναι ομάδα του ενός, ώστε να πούμε πως θα σταματήσουμε ένα παίκτη και θα κάνουμε τη δουλειά. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και προπονητή. Πολλά εξαρτώνται απ’ την άμυνά μας. Υπάρχουν αναμετρήσεις, στις οποίες μπορούμε να «πνίξουμε» τον αντίπαλο και μη του δώσουμε καμία επιλογή. Δεν ανησυχώ για εμάς, ξέρω ότι κάποια στιγμή θα γίνει το «κλικ»».

Για το αν ήθελε να αντιμετωπίσει να συναντά συνεχώς τον Ολυμπιακό, όπως και θα γίνει : «Όταν ρωτάς έναν παίκτη, αυτό επιθυμεί. Παρακαλά να δίνει τέτοιες αναμετρήσεις. Ξέρω τι σημαίνει αυτό στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο κι είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ».

Σχετικά με τους συνεχόμενους τραυματισμούς των πρασίνων: «Οι τραυματισμοί είναι δικαιολογίες. Ο Παναθηναϊκός έχει 15 παίκτες, άρα δε μπορούμε να λέμε ποιος λείπει. Κάποιοι πολύ ικανοί παίκτες θα απουσιάσουν, αλλά δε μπορούμε να το σκεφτόμαστε».

Ενότητες