ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπεϊντ: «Καλύτεροι το 2014…»

Ο πρωταγωνιστής της σημερινής νίκης του Παναθηναϊκού Μεχντί Αμπεϊντ δήλωσε ικανοποιημένος από το σημερινό αποτέλεσμα και πρόσθεσε ότι οι «πράσινοι» θα βελτιωθούν το 2014.

Αμπεϊντ: «Καλύτεροι το 2014…»

Αναλυτικά δήλωσε:

«Με τον προπονητή και την ομάδα ψάχνουμε συνεχώς για να βρούμε λύσεις, να βάλουμε γκολ… Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το σημερινό αποτέλεσμα και ελπίζουμε να πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία ότι ήμουν εγώ εκείνος που έβαλε τα γκολ. Το καλό είναι ότι δείξαμε συλλογικά την ικανότητά μας και σε αυτό το σημείο χρειάζεται να σημειώσω ότι το οφείλω στους συμπαίκτες μου», είπε αρχικά ο σκόρερ του Παναθηναϊκού.

Σε ερώτηση που του έγινε για τη στήριξη του κόσμου και το γεγονός ότι οι οργανωμένοι οπαδοί έμειναν στις θέσεις τους ακόμα και μισή ώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Μεχντί Αμπεϊντ απάντησε: «Τους ευχαριστώ πολύ και τους εύχομαι χαρούμενα Χριστούγεννα. Πιστεύω ότι είναι ικανοποιημένοι μαζί μας. Νιώθω πολύ όμορφα στον Παναθηναϊκό και ευελπιστώ να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο το 2014».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...