ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη… και καλές γιορτές!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 της Skoda Ξάνθης και αποχαιρετά με το καλύτερο τρόπο το 2013. Δυο γκολ από το κορυφαίο Αμπεϊντ και πολλές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους. "Καμίνι" η Λεωφόρος από 10.000 κόσμο.

Νίκη... και καλές γιορτές!

Το ματς

Πιο ήταν το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό σήμερα; Να πάρει τη νίκη και να κάνει ήρεμες γιορτές. Τα κατάφερε απέναντι στην Ξάνθη και αποχαιρετά το 2013 με νίκη.

Οι “πράσινοι” αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γρήγορο γκολ του Τριάδη στο 13′, με ανατροπή έφτασαν στο πολύτιμο τρίποντο. 2 γκολ από τον Αμπέϊντ στο 19′ και στο 54′, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με την ομάδα του Γιάννη Αναστάσιου να χάνει ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, με μεγαλύτερη όλων το δοκάρι του Ντίνα λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Κορυφαίος του αγώνα ο Αμπέϊντ από κοντά και ο Μέντεζ, ενώ σχεδόν άριστα παίρνει και η αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού, που με εξαίρεση του φάση του γκολ της Ξάνθης ήταν αλάνθαστη. Στους κορυφαίους και οι δύο επιθετικοί του, που ήταν ιδιαίτερα κινητικοί.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε, γέμισε με καλό ποδόσφαιρο το κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, κάνει το 2 στα 2 με το τέλος του πρώτου γύρου και  πάει για..γιορτές ήρεμος.

Από εδώ και στο εξής, υπάρχει ξεκούραση για το “τριφύλλι” που επιστρέφει στις υποχρεώσεις μετά το νέο έτος, στις 5 Ιανουαρίου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Γήπεδο: “Απόστολος Νικολαϊδης”

Διαιτητής: Στυλιάρας (Αιτωλ/νιας)

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κωστάρας (Αιτωλ/νιας)

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος (83′ Μαρινάκης), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες (73′ Δώνης), Ζέκα, Αμπέντ, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης (73′ Πράνιτς).

Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Βάλλας, Παϊτό, Ντιέ (57′ Μάνταλος), Ντε Γκούζμνα, Τριάδης, Βασιλακάκης, Κάλβο (73′ Σολάρι), Σολτάνι.

Γκολ: 19′-54′ Αμπέντ/13′ Τριάδης

Κίτρινες κάρτες: 59′ Αμπέντ, 64′ Τριανταφυλλόπουλος, 72′ Ρισβάνης, 80′ Καπίνο/19′ Μπαξεβανίδης, 28′ Σολτάνι, 56′ Βάλλας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...