Οι πράσινοι απέναντι στην Skoda Ξάνθη πήραν τη νίκη αλλά κατάφεραν να δώσουν λόγους στους οπαδούς τους να φύγουν με ένα πλατύ χαμόγελο από το «Απόστολος Νικολαϊδης».

Κατάφεραν να απαντήσουν και μάλιστα, αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στο γρήγορο γκολ της Ξάνθης και κατάφεραν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να φτάσουν στην ανατροπή αποτελέσματος.

Ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και μια φιλοσοφία στο παιχνίδι του τα οποία δεν διαφοροποιούνται. Αυτό, φυσικά, πιστώνεται στον Γιάννη Αναστασίου, τον Νίκο Νταμπίζα, τον Δημήτρη Σαραβάκο και τους υπόλοιπους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και, παρά την αμφισβήτηση, έχουν θέσει ένα συγκεκριμένο πλάνο, υπό πρωτόγνωρες για τον σύλλογο συνθήκες.

Δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη ότι η δουλειά του Αναστασίου -αν ο ίδιος και δεν κάθισε χθες στον πάγκο λόγω της τιμωρίας- έχει αρχίσει να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα να αφήνει περιθώρια για βελτίωση.

Πλέον οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός επιθετικού για να καλύψουν το κενό που έχει αφήσει η αποχώρηση του Φιγκερόα και μετά τις γιορτές εκτιμάται ότι θα έχει αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Αργεντινού στην ομάδα.