ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έκλεισε το 2013 με υποσχέσεις

Υποσχέσεις για έναν καλύτερο β’ γύρο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας άφησε ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο παιχνίδι του για το 2013. Στόχος, πλέον, η διάρκεια στα αποτελέσματα.

Έκλεισε το 2013 με υποσχέσεις

Οι πράσινοι απέναντι στην Skoda Ξάνθη πήραν τη νίκη αλλά κατάφεραν να δώσουν λόγους στους οπαδούς τους να φύγουν με ένα πλατύ χαμόγελο από το «Απόστολος Νικολαϊδης».

Κατάφεραν να απαντήσουν και μάλιστα, αποδίδοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στο γρήγορο γκολ της Ξάνθης και κατάφεραν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα να φτάσουν στην ανατροπή αποτελέσματος.

Ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και μια φιλοσοφία στο παιχνίδι του τα οποία δεν διαφοροποιούνται. Αυτό, φυσικά, πιστώνεται στον Γιάννη Αναστασίου, τον Νίκο Νταμπίζα, τον Δημήτρη Σαραβάκο και τους υπόλοιπους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και, παρά την αμφισβήτηση, έχουν θέσει ένα συγκεκριμένο πλάνο, υπό πρωτόγνωρες για τον σύλλογο συνθήκες.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν μπορεί να μην ληφθεί υπόψη ότι η δουλειά του Αναστασίου -αν ο ίδιος και δεν κάθισε χθες στον πάγκο λόγω της τιμωρίας- έχει αρχίσει να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα να αφήνει περιθώρια για βελτίωση.

Πλέον οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός επιθετικού για να καλύψουν το κενό που έχει αφήσει η αποχώρηση του Φιγκερόα και μετά τις γιορτές εκτιμάται ότι θα έχει αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Αργεντινού στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...