ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προχωράει για φορ

Τρέχουν οι εξελίξεις για τον επιθετικό που θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη κορυφής που έγινε στο «τριφύλλι».

Προχωράει για φορ

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Νίκου Νταμπίζα και του Γιάννη Σαμαρά, οι «πράσινοι» έκαναν ένα meeting απολογισμού, αλλά και ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης. Παρόντες ήταν οι Γιάννης Αλαφούζος, Γιάννης Αναστασίου, Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας.

Απαντες κατέληξαν ότι προτεραιότητα αποτελεί η μεταγραφή του… αντί – Φιγκερόα. Το «τριφύλλι» έχει βρει τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την επίθεση και οι άνθρωποι του κάνουν επαφές, προκειμένου να τον ντύσουν στα πράσινα.

Πρέπει αν τονιστεί ότι υπάρχει μικρό παράθυρο ανοικτό για μια ακόμη μεταγραφή ενός μέσου! Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές, αλλά στο έχουμε στα υπόψη μας…

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 277.270 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ