Αναλυτικά τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Μοιρώτσο:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Ήταν θέμα χρόνου να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε. Έχουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά μας, το ματς με τον Άρη για το Κυπέλλου Ελλάδας και ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια. Ο Άρης είναι ο αυτοκράτορας, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι ο παντοκράτορας του μπάσκετ. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να νικήσουμε τον Άρη και να κατακτήσουμε το τρόπαιο», τόνισε στην αρχή.

Αναφερόμενος στην συνέχεια και αν τα τρόπαια που ο Παναθηναϊκός διεκδικεί θα βαφτούν «πράσινα», είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα όλα τα τρόπαια σαν στόχο. Ελπίζουμε να νικήσουμε και τον Άρη και μετά θα δούμε. Κάνουμε ένα βήμα την φορά».

Ερωτηθείς για τον η νίκη είναι «απάντηση» του Πεδουλάκη: «Η απάντηση δόθηκε από την ομάδα, τον κόσμο την διοίκηση, την ομάδα και φυσικά τον Αργύρη».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα του ποδοσφαίρου, σχολιάζοντας: «Γίνεται καλή προσπάθεια από τον κ. Αλαφούζο. Έβαλε το κεφάλι του εκεί που δεν μπορεί κανένας. Σήμερα πήρα τα στοιχεία, θα τα δω και θα δούμε. Αυτό που θα πρέπει ο κόσμος να κάνει είναι να στηρίζει την προσπάθεια του κ. Αλαφούζου. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, σε οποιοδήποτε άθλημα».

Τέλος, μίλησε και για την ασφάλεια που πρέπει να υπάρχει στο γήπεδο: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες. Ξοδεύουμε λεφτά σε σεκιούριτι και ασφάλεια. Από εκεί και πέρα είναι δύσκολο να κουμαντάρεις 20.000 ανθρώπους».

Ενότητες