ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ματσιούλις: «Με βοήθησε ο κόσμος»!

Αν και είχε κάνει μόνο μια προπόνηση, ο Ματσιούλις όχι μόνο έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ήταν και συγκλονιστικός, τονίζοντας πως ο κόσμος τον βοήθησε να τα δώσει όλα!

Ματσιούλις: «Με βοήθησε ο κόσμος»!

Μάλιστα, αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη και στο τέλος ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα σε όλους στα ελληνικά!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλαμε πολύ τη νίκη. Παίξαμε με περισσότερη δύναμη και πάθος από τον αντίπαλό μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας τα καταφέραμε. Είχα μόνο μία προπόνηση, αλλά ένιωσα πολύ καλά και σήμερα ο κόσμος μας βοήθησε με την ατμόσφαιρα που δημιούργησε».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τον Άρη. Είναι μία ομάδα που έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο. Εμείς ελπίζουμε να είμαστε σε καλή κατάσταση εκείνη την περίοδο και να μην έχουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών»

Καλά Χριστούγεννα Όλοι»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.