ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Δύναμη για τη συνέχεια»

Αν και δεν ήταν 100% έτοιμος, ο Νίκος Παππάς έπαιξε, ήταν πολύ καλός και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός και πήρε την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Παππάς: «Δύναμη για τη συνέχεια»

«Ακόμα και σε φιλικό να παίζουμε με τον Ολυμπιακό, πάντα είναι τεράστιος ανταγωνισμός. Πόσω μάλλον όταν τον αντιμετωπίζουμε σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου.  Ήμασταν πολύ σοβαροί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Καταφέραμε τελικά να πάρουμε ένα πολύ σημαντικό ματς που θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...