ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάλι με τη διαιτησία ο Μπαρτζώκας

Η συνηθισμένη... καραμέλα στον Ολυμπιακό περί διαιτησίας ήρθε ξανά στο προσκήνιο από τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού...

Πάλι με τη διαιτησία ο Μπαρτζώκας

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Πήγε πιο διψασμένος στις διεκδικίσιμες μπάλες. Δεν έγινε καλό παιχνίδι, υπήρχαν πολλά λάθη, χαμένα σουτ. Είχαμε πολλούς παίκτες που υστέρησαν. Κάποιοι ξένοι μας που είδαν πρώτη φορά αυτή την ατμόσφαιρα φάνηκαν επηρεασμένοι, αλλά και κάποιοι παίκτες μας με εμπειρία. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Σε αυτό έχει παίξει ρόλο ο αντίπαλος και ο γνωστός κύριος Τανατζής. Ένα λεπτό πριν λήξει το ματς οι βολές ήταν 25-4. Πήρε και σφυρίγματα του κύριοι Σχινά. Εμείς όποτε κάναμε ντράιβ δεν παίρναμε βολές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...