ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο γνωστός Σπανούλης…

Για ακόμα ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν «εξαφανισμένος». Και δεν το λέμε εμείς, το λένε τα στατιστικά.

Ο γνωστός Σπανούλης...

Ο αρχηγός λοιπόν του Ολυμπιακού έκανε τα εξής πράγματα στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Σημείωσε 8 πόντους –την ώρα που ο Διαμαντίδης είχε 10- με 1/2 βολές, 2/5 δίποντα, 1/5 τρίποντα. Δηλαδή, 3/10 εύστοχα σουτ. 30% ποσοστό.

Είχε 2 ασίστ, την ώρα που ο «3D» είχε 5, ενώ έκανε και 5 λάθη. Και με μια σούμα, ήταν ο τρίτος χειρότερος (μετά τους Λο, Πρίντεζη) ερυθρόλευκος στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...