ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Οι άστεγοι κρυώνουν, τα δέντρα «ντύνονται»!

Απίστευτο! Ο δήμος Αθηναίων αποφάσισε να… ντύσει τα δέντρα της πόλης, με πουλόβερ, στο πλαίσιο των εορταστικών ημερών…

Οι άστεγοι κρυώνουν, τα δέντρα «ντύνονται»!

Πρόκειται για μια δράση που στηρίζει ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Καμίνης. Δέντρα, παγκάκια και κολώνες στο ύψος της παλιάς Βουλής και στην οδό Σταδίου «ντύθηκαν» με μάλλινα. Η εικαστική δράση φέρει το όνομα «Yarn Bombing». Όπως τονίζουν από τη δημαρχία, «μ’ αυτή την πρωτοβουλία, βάζουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας».

Κε Καμίνη, ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε.  Τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας είναι άστεγοι, δεν έχουν τα απαραίτητα, καθημερινά στοιβάζονται σε χαρτόκουτα για να κοιμηθούν και ζητούν ένα κομμάτι ψωμί,  εσείς κάνες happening με «μάλλινα» δέντρα…

Δεν χωρά περαιτέρω κριτική επί του θέματος. Είναι να γελά ή μάλλον να κλαίει κανείς…

Πηγή: Rebuke.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.