ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θυσιάστηκαν Παππάς, Ματσιούλις»

Στο τακτικό κομμάτι όπου ο Παναθηναϊκός ήταν άψογος στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος λίγες ώρες μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως Παππάς και Ματσιούλις «θυσιάστηκαν» για την ομάδα.

«Θυσιάστηκαν Παππάς, Ματσιούλις»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο σάιτ της ΚΑΕ ο βοηθός του Πεδουλάκη:

«Γεια σε όλους

Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ολυμπιακός προερχόταν από ένα πολύ καλό σερί νικών, δεν είχε χάσει φέτος. Είχε παίξει καλό μπάσκετ, με υψηλά σκορ στην επίθεση και καλή αμυντική παρουσία.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.608 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα, τους σοβαρούς τραυματισμούς παικτών μας και αναγκαστήκαμε να επιστρατεύουμε δύο παιδιά που πέρασαν δύσκολα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Τόσο ο Ματσιούλις όσο και ο Παππάς “θυσιάστηκαν” για την ομάδα και την έβαλαν πάνω απ’ όλα. Παίξαμε χωρίς τον Ρόκο που είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Κλειδί ήταν η άμυνα μας, κατεβάσαμε τον Ολυμπιακό σε πολύ χαμηλό σκορ, ξεκινήσαμε από νωρίς με αλλαγές. Βάλαμε τον Γκιστ πάνω στον Σπανούλη, όπου έκανε καταπληκτική δουλειά, επίσης πολλές φορές μετά τα πικ εν ρολ έπεφτε πάνω στον Λάσμε και έτσι του κόψαμε τη δημιουργία και το σκορ.

Κάναμε γενικά πολλά τρικ στην άμυνα ώστε να σταματήσουμε την καλή κυκλοφορία του Ολυμπιακού, που είναι ένα δυνατό στοιχείο του. Στην επίθεση παίξαμε πολύ μυαλωμένα σύμφωνα με το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει.

Βάλαμε τη μπάλα μέσα, πάρα πολλές φορές για αυτό πήραμε βολές καθώς επιλέξαμε να επιτεθούμε από το ζωγραφιστό, διαβάσαμε πολύ τα μις – ματς που είχε ο Ολυμπιακός και από εκεί σκοράραμε, παρότι δεν είχαμε καλά ποσοστά, ούτε στις βολές, ούτε στα σουτ μας. Είναι μια νίκη που μας οδηγεί στον τελικό Κυπέλλου και γι’ αυτό έχει μεγάλη αξία.

Ήταν ένα νοκ άουτ ματς που μας φέρνει κοντά στον έναν στόχο μας. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα, με υγεία σε όλο τον κόσμο. Εμείς δεν έχουμε πολύ χρόνο για ξεκούραση, αφού έχουμε μπροστά μας το ΤΟΡ-16 και πρέπει να εμφανιστούμε πανέτοιμοι.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Σωτήρης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...