ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οικογένεια! (video)

Δείτε την Χριστουγεννιάτικη κάρτα που επέλεξαν οι παίκτες και το τιμ του Παναθηναϊκού. Μα, πάνω απ’ όλα δείτε τις πλάκες, αλλά και τις «πράσινες» ευχές, που αποδεικνύουν πως η ομάδα φέτος είναι ένα!

Οικογένεια! (video)

Γέλια, πλάκες, χαμόγελα, εξαιρετικό κλίμα. Αυτά συνθέτουν το παρακάτω βίντεο, όπου αποτυπώνονται όλα όσα έγιναν στο Κορωπί κατά την επιλογή της Χριστουγεννιάτικης κάρτας από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού.

Είχαμε και τελικό νικητή, που είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, αφού η δική του κάρτα (στην παρακάτω φωτογραφία)… άγγιξε περισσότερο τους “πράσινους”.

Ο Αναστασίου, ο Σαραβάκος, αλλά και πολλοί από τους παίκτες του τριφυλλιού στέλνουν τις δικές τους ευχές στον κόσμο της ομάδας, ενώ φυσικά τα πειράγματα είναι πολλά!

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 277.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

[jwplayer mediaid=”5850″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ