ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Δεν «παίζουν» Γκέκας, Μπλάνκο

Φάνης Γκέκας και Ίσμαελ Μπλάνκο είναι ονόματα που έχουν «ακουστεί» ως αντί-Φιγκερόα, όμως είναι εξαιρετικά απίθανο να δούμε έναν εκ των δύο στα πράσινα.

Δεν «παίζουν» Γκέκας, Μπλάνκο

Όπως γράφει η «Sportday», αμφότερων οι περιπτώσεις δεν συγκεντρώνουν πιθανότητες για να είναι ο επιθετικός που ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Ο Έλληνας επιθετικός έχει υψηλό κασέ και φαίνεται πως ζητά τα διπλασία χρήματα από όσα δίνει το τριφύλλι για τους προσεχούς έξι μήνες, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου ψάχνει για κάτι… διαφορετικό στη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Από την άλλη, ο Αργεντινός πρώην άσος της ΑΕΚ αν και θα μπορούσε να ενδιαφέρει πραγματικά τους «πράσινους», αφού κατά την παρουσία του στην Ελλάδα είχε δείξει τα «δολοφονικά» του ένστικά, εν τούτοις, τα Μέσα σε Αργεντινή και Χιλή τον φέρνουν μια… ανάσα από την Κομπρελόα, ομάδα της δεύτερης χώρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE