ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Οι καλύτεροι οπαδοί που είχα ποτέ»

Τον κόσμο του Παναθηναϊκού αποθέωσε ο Μέντες Ντα Σίλβα, τονίζοντας πως είναι οι καλύτεροι που είχε ποτέ στην μέχρι τώρα καριέρα του!

«Οι καλύτεροι οπαδοί που είχα ποτέ»

Ο Ολλανδός μέσος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αναστασίου, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως στο δεύτερο γύρο η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη, ενώ μίλησε για τους στόχους του τριφυλλιού, που δεν είναι άλλοι από το Κύπελλο και την είσοδο στα πλέι οφ, προκειμένου οι «πράσινοι» να διεκδικήσουν την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μέντες στην Πράσινη:

Για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος: “Είμαστε μια νέα ομάδα και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είμαι σίγουρος πως θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι στον δεύτερο γύρο. Χάσαμε βαθμούς που δεν έπρεπε εξαιτίας δικών μας λαθών και στον νέο χρόνο πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτά τα σημεία, για να παίρνουμε αυτό που αξίζουμε. Υπάρχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους τομείς που χρειάζονται βελτίωση: “Πρέπει να είμαστε συνεπείς και να έχουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Να δουλεύουμε ακόμα περισσότερο ως ομάδα μέσα στο γήπεδο και όλα θα πάνε καλά”

Για το μπορεί να πετύχει φέτος ο Παναθηναϊκός: “Ο μεγάλος στόχος για το πρωτάθλημα είναι τα πλέι οφ. Πρέπει και μπορούμε να είμαστε εκεί. Θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν δεν το καταφέρουμε, αλλά είμαστε ικανοί. Μέσω των πλέι οφ μπορούμε να διεκδικήσουμε και την έξοδό μας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει και το Κύπελλο, για το οποίο θα παλέψουμε”.

Για τον Γιάννη Αναστασίου: “Είναι πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος. Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές. Το κυριότερο είναι ότι δουλεύει πολύ και έχει καλή τακτική. Φυσικά είναι νέος και μπορεί να κάνει κάποια λάθη, όπως κάνουμε και εμείς. Αλλά όλοι οι παίκτες είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Πιστεύω ότι έχει αναλάβει μια πολύ δύσκολη δουλειά, με πολλούς καινούργιους, αλλά και νεαρούς παίκτες. Νομίζω ότι τα καταφέρνει κάτι περισσότερο από καλά”.

Για το τι θα ήθελα να ευχηθεί στον κόσμο: “Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου! Είναι φανταστικοί. Οι καλύτεροι που είχα ποτέ στη ζωή μου. Είναι πάντα δίπλα μας, μας στηρίζουν με μοναδικό τρόπο. Ακόμα κι όταν χάνουμε μας δίνουν δύναμη για να γυρίσουμε σπίτι μας. Σε όλους όσοι έχουν πράσινη καρδιά θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, να χαρούν τις μέρες με τις οικογένειές τους και να έχουν καλή τύχη”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...