ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Τα «αδέρφια» Καπίνο-Μαυρίας! (pic)

Μετά από αρκετό καιρό οι Στέφανος Καπίνο και Χάρης Μαυρίας... έσμιξαν ξανά στο Νιούκαστλ, με τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού να ταξιδεύει για Αγγλία.

Τα «αδέρφια» Καπίνο-Μαυρίας! (pic)

Οι δυο τους είναι μαζί από τις ακαδημίες του τριφυλλιού, είναι «κολλητοί» και πολλές φορές ο ένας μιλάει για τον άλλο. Ο Μαυρίας «ξενιτεύτηκε» το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να σταματήσει την φιλία των δύο.

Έτσι, ο Καπίνο με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων και την άδεια που έχει δώσει ο Γιάννης Αναστασίου, ταξίδεψε για Αγγλία για να περάσει λίγο χρόνο με τον «αδερφό» του, όπως τον αποκάλεσε.

Μάλιστα οι δυο τους έβγαλαν και φωτογραφία στο Νιούκαστλ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE