ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ικανοί για μεγάλα πράγματα»

Ικανή για μεγάλα πράγματα χαρακτήρισε την φετινή ομάδα του Παναθηναϊκού ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, τονίζοντας πως οι 30 βαθμοί του πρώτου γύρου είναι λίγοι σχετικά.

«Ικανοί για μεγάλα πράγματα»

«Είναι φανερό πως έχουμε βελτιωθεί αρκετά, αφού έχουμε δουλέψει πολύ με τον προπονητή μας. Θεωρώ πως και οι 30 βαθμοί που μαζέψαμε στον πρώτο γύρο είναι λίγοι για την ομάδα που έχουμε φτιάξει και για τη δουλειά που γίνεται», τόνισε αρχικά ο «Τριάντα» και συμπλήρωσε:

«Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε καλύτερη πορεία στη συνέχεια της σεζόν. Πιστεύω ότι η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά στο επιθετικό κομμάτι και τα όσα λάθη έχουμε κάνει αμυντικά βελτιώνονται». Και τέλος υποστήριξε: «Υπάρχει μεγάλη όρεξη και με τον προπονητή που έχουμε πιστεύω ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ