Ποδόσφαιρο

Σενάριο… φαντασίας για Κάντλετς

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Μίχαλ Κάντλετς της Φενέρμπαχτσε είπε «όχι» σε πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για το δανεισμό του.

Σενάριο που δεν πρέπει να έχει και ιδιαίτερη σχέση με την πραγματικότητα «βγήκε» στον τουρκικό Τύπο το πρωί. Σύμφωνα, λοιπόν, με την «Sabah», ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτηση του Μίχαλ Κάντλετς από την Φενέρμπαχτσε, με την μορφή δανεισμού ως το τέλος του χρόνου.

Φυσικά, πρόκειται για διεθνή Τσέχο, που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου φέτος δεν αγωνίζεται καθόλου, αφού ο Ερκίν κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και έχει πάρει την φανέλα βασικού… σπίτι του.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, ο Κάντλετς δεν… ψηνόταν στην ιδέα να αγωνιστεί στο τριφύλλι και απέριψε την πρόταση που του έγινε. Το θέμα, όμως, είναι πως στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκαθαρίσει πως θα κινηθούν μόνο για φορ στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Και πέραν όλων των άλλων, το συμβόλαιο του Τσέχου είναι κάτι παραπάνω από απαγορευτικό για τα τωρινά δεδομένα των «πράσινων», κάτι που εξίσου επιβεβαιώνει πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα των Τούρκων δεν έχει ιδιαίτερη υπόσταση…

Exit mobile version