ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Είμαστε πολεμιστές»!

Ο Μάικ Μπράμος αναφέρθηκε στην μαχητική ψυχή των παικτών του Παναθηναϊκού που ποτέ δεν τα παρατάνε, έπλεξε το εγκώμιο των Ματσιούλις, Παππά για την προσπάθειά τους, αποθέωσε τον Πεδουλάκη και έδωσε σύνθημα για τη συνέχεια.

«Είμαστε πολεμιστές»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Μπράμου στην Sportday: 

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Τέλος καλό, όλα καλά. Αυτό το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ, αν δεν ακούσεις τον ήχο. Ακόμη και όταν προηγηθήκαμε για δεύτερη φορά με οκτώ πόντους διαφορά είπα ότι το παιχνίδι είναι 0-0. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πολύ κλειστό και η κάθε ομάδα είχε την στρατηγική της. Στο τέλος είχαμε την ώθηση από τον κόσμο, πήραμε τη διαφορά και την προστατέψαμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το θέλουμε όσο τίποτα αυτό το παιχνίδι. Καταθέσαμε πάθος και ψυχή»

Για το κλειδί της νίκης: 

«Η προστασία της φροντ-λάιν μας. Υψώσαμε τείχος και το κάναμε αρκετά καλά. Θέλουμε και πρέπει να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα σε αυτό τον τομέα. Κάναμε βέβαια μερικά λάθη αλλά κρατήσαμε τον αντίπαλο μας στους 59 πόντους. Η άμυνα η ενέργεια και τα ριμπάουντ μας έδωσαν την πρόκριση στον τελικό. Είμαστε ομάδα πολεμιστών. Μαχητών. Ξέρουμε καλά ότι όταν στην επίθεση πάει κάτι στραβά, τότε μπορούμε να ωφεληθούμε από την άμυνα. Να πολεμήσουμε για κάθε κατοχή. Όταν το κάνουμε αυτό, τότε μπορούμε να έχουμε την αυτοπεποίθησή μας ως σύνολο κι είναι μεγάλη δουλειά αυτό το ζήτημα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.480 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γιια το σημαντικότατο καλάθι που πέτυχε στο 38.47 (63-56) με εκείνο το εκτός ισορροπίας σουτ:

«Έγινε! Όταν γυρίζεις και βλέπεις ότι δεν υπάρχει χρόνος, απλά σουτάρεις κι ό,τι βγει. Σίγουρα ήταν καλύτερα που δεν έμεινε η μπάλα στα χέρια μου (σ.σ.: γέλια). Ήταν τυχερό καλάθι κι ευτυχώς ήταν εύστοχο».

Για τη σημασία της νίκης: 

Κάναμε άσχημα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά είπαμε ότι είναι καιρός να βελτιωθούμε. Να αφήσουμε στην άκρη τα πάντα και να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θέλουμε να κάνουμε άλλο πισωγύρισμα, αλλά να ανεβαίνουμε, γιατί αυτή η ομάδα είναι χτισμένη για μεγάλα πράγματα».

Για τη δουλειά που έγινε στην προετοιμασία: 

«Έγινε εξαιρετική δουλειά από τον κόουτς Πεδουλάκη. Μας ανέβασε στο ψυχολογικό κομμάτι. Είχαμε την αυτοπεποίθηση ότι αν παίξουμε καλά, τότε θα νικήσουμε. Είδαμε λεπτομερώς στο βίντεο τα υπέρ και τα κατά των αντιπάλων μας κι ήμασταν αρκετά διαβασμένοι. Δεν μπήκαμε ποτέ με το σκεπτικό τι θα γίνει αν χάσουμε. Μόνο ότι θα μπούμε για να νικήσουμε και τίποτα άλλο. Ωστόσο η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη».

Για την προσπάθεια των Παππά και Ματσιούλις παρά το γεγονός ότι δεν ήταν απολύτως έτοιμοι για να αγωνιστούν: 

«Πραγματικά τους βγάζω το καπέλο. Είναι απίστευτοι! Τι να πω. Όλα τα παιδιά στην ομάδα είναι χρυσά και βάζουν πάνω από όλα την ομάδα. Έχουν φοβερό χαρακτήρα. Ξέρεις αυτές οι καταστάσεις σου δίνουν δύναμη, διότι αυτά τα δύο παιδιά μπήκαν να βοηθήσουν έχοντας λίγες προπονήσεις».

Για τη συνέχεια στην αγωνιστική σεζόν: 

«Είναι μεγάλη σεζόν. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε ένα και μόνο παιχνίδι. Έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια που πρέπει να διατηρούμε παρά μόνο για λίγες ώρες τα συναισθήματά μας» κι έστρεψε το βλέμμα του στο Tοp-16. «Είναι ωραίο που θα αντιμετωπίσουμε ξανά τον Ολυμπιακό. Είναι όμιλος- φωτιά. Θα είναι μαραθώνιος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι 14 παιχνίδια, αλλά έχουμε πάρει μια γεύση από την περσινή σεζόν. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Ούτως ή άλλως μέχρι τώρα είχαμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και το ίδιο θα ισχύει και στο Tοp-16. Να είμαστε υγιείς και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να επεξεργαστούμε τη Μιλάνο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...