ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Με την ίδια ένταση και το 2014»

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού Νάνο σε δηλώσεις το στη Nova ευχήθηκε ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει το 2014 όπως έκλεισε το 2013 δηλαδή με νίκες.

«Με την ίδια ένταση και το 2014»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Η χρονιά έκλεισε με χαμόγελα για την ομάδα σου. Δύο σερί νίκες και καλές εμφανίσεις στα τελευταία ματς του πρώτου γύρου. Τι εικόνα έχεις διαμορφώσει μετά το τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος;

«Αποχωριζόμαστε αυτόν τον χρόνο χαρούμενοι. Φεύγουμε με δύο καλά αποτελέσματα στους δύο τελευταίους αγώνες και τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με νίκη και παραμένοντας ψηλά στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Η αλήθεια είναι ότι μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα, αν και υπήρξαν περιπτώσεις όπου χάσαμε βαθμούς σε αγώνες που δεν έπρεπε να τους χάσουμε. Πάντως η γενικότερη εικόνα που έχω είναι θετική και νομίζω ότι έτσι θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά. Με την ίδια ένταση και με μεγαλύτερη όρεξη».

Τι περιμένεις από την ομάδα σου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος;

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.251 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Να συνεχίσουμε όπως κλείσαμε το 2013, να μην επαναλάβουμε λάθη που κάναμε στον πρώτο γύρο και να κοιτάξουμε να παραμείνουμε στις ψηλότερες θέσεις του πρωταθλήματος».

Είσαι ο ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε τα πιο πολλά λεπτά στον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο. Το περίμενες όταν ήρθες από την Ισπανία στην Ελλάδα, ότι θα εξελιχθείς σε τόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή για την ομάδα σου;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν γνώριζα ότι ήμουν ο παίκτης που έπαιξε το περισσότερο χρονικό διάστημα. Προσωπικά αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο, αλλά δείχνει επίσης και την εμπιστοσύνη που είχε ο προπονητής σε μένα. Και εγώ με τη σειρά μου θα κοιτάξω να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη, κάνοντας ολοένα και καλύτερα τα πράγματα, με μεγαλύτερη δύναμη και θέληση».

Τι δώρο περιμένεις από τον Άγιο Βασίλη;

«Θα ήθελα να αποφορτιστώ λίγο από το ποδόσφαιρο αυτές τις ημέρες που έχουμε άδεια και να μπορέσω να γιορτάσω όμορφα με την οικογένεια μου».

Πως περνάτε στην Ισπανία τα Χριστούγεννα;

«Θα περάσω τις γιορτές στην πατρίδα μου, την Ισπανία, όπου την παραμονή των Χριστουγέννων κάνουμε το ρεβεγιόν. Το λέμε “νοτσεμπουένα” και τρώμε οικογενειακά, ενώ την ημέρα των Χριστουγέννων υπάρχουν διάφορα γεύματα με φίλους και με την οικογένεια. Την Πρωτοχρονιά, θα είμαι στην Ελλάδα και θα περάσω την αλλαγή του χρόνου με την κοπέλα μου, κάτι που με κάνει χαρούμενο».

Tι εύχεσαι στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά: «Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι όπως έκαναν από την αρχή του πρωταθλήματος. Να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν και όλη αυτή η υποστήριξη να γίνει πολύ ορατή και στον αγωνιστικό χώρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...