ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία του Λαγού

Μετράμε... μέρες για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του Τάσου Λαγού με τον Παναθηναϊκό και να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Στην τελική ευθεία του Λαγού

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν ήδη δώσει τα χέρια για να πορευτούν μαζί και στο μέλλον, κάτι που άλλωστε ήταν κοινή επιθυμία. Δεν θα αποτελεί έκπληξη αν μέχρι να φύγει το έτος, έχει ήδη ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του νεαρού άσου. Ακόμα βέβαια κι αν δεν γίνει αυτό, το deal δεν χαλάει και παρά το… φλερτ που είχε τελευταία ο παίκτης από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, είναι θέμα χρόνου να υπογράψει και να συνεχίσει την καριέρα του με την πράσινη φανέλα για αρκετά χρόνια ακόμα.

Αν δεν υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις μέσα στο 2013, τότε είναι δεδομένο πως αυτό θα γίνει στο πρώτο δεκαήμερο του 2014 και ο εκ των αρχηγών του φετινού Παναθηναϊκού θα παραμείνει στο σύλλογο όπου “ανδρώθηκε”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...