ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ρυθμό ενόψει Top-16»

Μέσω του αυριανού παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει ρυθμό ενόψει Top-16, όπως τόνισε ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας.

«Ρυθμό ενόψει Top-16»

«Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Ο στόχος της είναι αμυντικά να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού, ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Προσπαθεί με βασικούς δημιουργούς τα γκαρντ της να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις στην επίθεση.

Εμείς προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη και μπαίνοντας σε ένα νέο κύκλο παιχνιδιών με την έναρξη και του Top16. Πρέπει η ομάδα να ανεβάσει ρυθμό και να είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για αυτά τα παιχνίδια, αρχίζοντας από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ», ανέφερε σχετικά ο Έλληνας κόουτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...