ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με τις ζυγαριές στο χέρι!

Με... άγριες διαθέσεις περιμένει τους ποδοσφαιριστές του από Δευτέρα ο Γιάννης Αναστασίου που ελπίζει να τους βρει στα κιλά τους!

Με τις ζυγαριές στο χέρι!

Στο αποχαιρετιστήριο γεύμα στις αρχές της εβδομάδας, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε τονίσει στους «πράσινους» πως περιμένει να δείξουν προσοχή κατά τη διάρκεια της άδειας και να μην αφήσουν τους εαυτούς τους να παρασυρθούν από τις γλυκές ή αλμυρές «απολαύσεις», λόγω των εορτών.

Έτσι, την Δευτέρα όταν και θα επιστρέψουν όλοι στο Κορωπί ελπίζει οι ζυγαριές να δείξουν ικανοποιητικά αποτελέσματα, διαφορετικά θα πέσουν τα (μικρά) πρόστιμα «βροχή»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...