ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπήκε ο Ούκιτς!

Μέρος της προπόνησης έβγαλε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς και μένει να δούμε αν αύριο θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής κόντρα στον ΠΑΟΚ (αν και είναι δύσκολο)!

Μπήκε ο Ούκιτς!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της Α1 (16:00). Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε με ικανοποίηση τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να βγάζει ένα μέρος απ’ την προπόνηση και να δηλώνει «παρών» για τη συνέχεια.

Λογικά δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ωστόσο φορτσάρει ήδη για να είναι πανέτοιμος και να προσφέρει τις υπηρεσίες του απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, στην πρεμιέρα του Top-16.

Κατά τα άλλα, Ματσιούλις και Παππάς έχουν επανέλθει πλήρως σε φουλ ρυθμούς και είναι μια χαρά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.869 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...