ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από Γενάρη του Ζέκα

Στα μέσα του επόμενου μήνα αναμένεται να γίνει η νέα προσέγγιση του Παναθηναϊκού στην πλευρά του Ζέκα για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Από Γενάρη του Ζέκα

Στην πρώτη επαφή που είχαν, οι άνθρωποι του τριφυλλιού έκαναν σαφές στον εκπρόσωπο του Πορτογάλου πως θέλουν να συνεχίσουν μαζί και στο μέλλον, αφού είναι ικανοποιημένοι τόσο από την αγωνιστική του συμπεριφορά, όσο και τον επαγγελματισμό του.

Ο παίκτης εξίσου θέλει να φορά και τα επόμενα χρόνια την πράσινη φανέλα, κάτι που έχει τονίσει στην πλευρά του Παναθηναϊκού. Στα μισά του Ιανουαρίου αναμένεται να γίνει νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπου και θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση επέκταση της συνεργασίας του, με τους… οιωνούς πάντως να είναι άκρως θετικοί!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.