ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Στέλνουν Γκάλο στον Παναθηναϊκό

Έτοιμο να κινηθεί για την απόκτηση του Ροντρίγκο Γκάλο παρουσιάζει τον Παναθηναϊκό, πορτογαλικό δημοσίευμα.

Στέλνουν Γκάλο στον Παναθηναϊκό

Ο παίκτης αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον Παναιτωλικό και η αλήθεια είναι πως πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, «μαγνητίζοντας» τα βλέμματα πάνω του. Σύμφωνα, λοιπόν, με την «A Bola», στο τριφύλλι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του από την Μπράγκα, αφού το συμβόλαιο  του 27χρονου Βραζιλιάνου εκπνέει το 2015.

Βασικός και αναντικατάστος φέτος στους Αγρινιώτες, όπου έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της Σούπερ Λίγκας, έχει σκοράρει μια φορά και έχει «σερβίρει» αλλά τρία.

Πάντως, οι Πορτογάλοι φέρονται να ζητούν ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσουν στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει ειπωθεί πολλές φορές πως οι «πράσινοι» δεν αναζητούν αμυντικό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ