ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΝ.ΚΙ

Το Παναθηναϊκό Κίνημα ,στο πνεύμα των εορτών, προσέφερε ένα αυτοκίνητο προσαρμοσμένο για Α.Μ.Ε.Α σ’ ένα φίλο του Παναθηναϊκού.

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΠΑΝ.ΚΙ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Παναθηναϊκό Κίνημα στο πνεύμα των εορτών προσπάθησε με τα λίγα μέσα που διαθέτει να βοηθήσει έναν συνάνθρωπο μας,τον Κώστα από την Πάτρα που είναι λίγο πολύ γνωστός στις τάξεις των Παναθηναϊκών φιλάθλων. Με την οικονομική συνεισφορά μελών του κινήματος αλλά και φίλων κατορθώσαμε κάτι που θεωρήσαμε σαν υποχρέωση μας.

Έτσι,προσφέρουμε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο προσαρμοσμένο για Α.Μ.Ε.Α. από την Γερμανία. Ένα μέσο απαραίτητο για κάποιον σαν τον Κώστα,αφού σχεδόν κάθε βδομάδα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μας. Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για έναν οπαδό μας που μένει στην επαρχία και θέλει να έρχεται να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα,κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες. Ο Κώστας στην επαφή που είχαμε μαζί του, εκτός των άλλων μας ζήτησε να μεταφέρουμε στις διοικήσεις της ΠΑΕ και ΚΑΕ ορισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτός και τα υπόλοιπα παιδιά, όταν πηγαίνουν στα εντός έδρας παιχνίδια.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.431 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρώτο είναι η τοποθέτηση των καροτσιών στο γήπεδο της Λεωφόρου κάτω από το πέταλο της Θ.14 σε ένα σημείο πολύ επικίνδυνο για την σωματική τους ακεραιότητα. Θα ήταν πολύ σημαντικό για αυτούς τους ανθρώπους να διαμορφωθεί κάπου ένας ειδικός χώρος για αυτούς ώστε να μπορούν να παρακολουθούν άνετα όλα τα παιχνίδια. Και δεύτερον είναι η δυσλειτουργία των ανελκυστήρων στο κλειστό του ΟΑΚΑ,όσον αφορά τα παιχνίδια μπάσκετ.

Εμείς,σαν Παναθηναϊκό Κίνημα ελπίζουμε οι αντίστοιχες διοικήσεις να ευαισθητοποιηθούν στα προβλήματα των παιδιών στα γήπεδα που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Παναθηναϊκός και να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να τους διευκολυνθούν και παρά τα προβλήματα τους να μπορούν να στηρίζουν από κοντά την ομάδα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...