ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Είχαμε διάθεση»

Στη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του, αλλά και στο ομαδικό πνεύμα εστίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ για την Α1.

Πεδουλάκης: «Είχαμε διάθεση»

«Οι μέρες είναι λίγο περίεργες για τις ομάδες με την έννοια ότι οι γιορτές φέρνουν χαλάρωση κι αν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να έχεις πρόβλημα. Είχαμε διάθεση να παίξουμε ομαδικά. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην ομαδική μας άμυνα. Στο πρώτο δεκάλεπτο μας έκανε ζημιά και το πληρώσαμε από τον Κούπερ. Ουσιαστικά ο Γκιστ σταμάτησε τον Κούπερ στα πικ εν ρολ κι εκεί ξεφύγαμε και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Κάναμε προσπάθεια να διατηρηθούμε για τους αγώνες που έρχονται. Χρόνια πολλά σε όλους».

Από την πλευρά του ο Γιόνας Ματσιούλις επισήμανε: «Σήμερα ήταν ένα δύσκολο και σκληρό παιχνίδι καθώς υπήρξε χαλάρωση μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και έπρεπε να βρούμε τη δύναμη να παίξουμε δυνατά. Νικήσαμε κι αυτό είναι που έχει σημασία. Μου αρέσει το οτιδήποτε έχει να κάνει με φιλανθρωπία. Είμαι χαρούμενος που ήμουν μέλος αυτής της φιλανθρωπίας».

loading...