ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ηρέμησαν με Αμορόσο

Απ’ τη νέα εβδομάδα επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ο Μίκαελ Αμορόσο που τραυματίστηκε σε φιλικό αγώνα.

Ηρέμησαν με Αμορόσο

Ο Καναδός κεντρικός υπέστη ελαφρύ τράβηγμα στο περασμένο φιλικό του τριφυλλιού με την Εθνική Εφήβων και όπως ήταν φυσικό υπήρχε ανησυχία για το αν είναι κάτι σοβαρό. Εν τέλει, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αφού το Σάββατο ακολούθησε θεραπεία, ενώ από τη Δευτέρα θα ενταχθεί ξανά σε φουλ πρόγραμμα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ετοιμάζει τους «πράσινους» για τη συνέχεια και τη δύσκολη αποστολή για «αντεπίθεση» στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ούτως ώστε να καταφέρουν να παραμείνουν στην Α1. Υπενθυμίζεται πως το τριφύλλι δεν μπορεί να ενισχυθεί μεταγραφικά στην παρούσα φάση, αφού του έχει απαγορευτεί κάτι τέτοιο, μετά και την νομική «κόντρα» με τον Στάθη Ντονά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...