ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλείνει ο φορ άμεσα!

Μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, ο Παναθηναϊκός θα έχει βρει τον «εκλεκτό» του για την επιθετική γραμμή, όπως τονίζουν από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Κλείνει ο φορ άμεσα!

Είναι δεδομένο πως εδώ και μέρες γίνεται προεργασία για να βρεθεί ο αντί-Φιγκερόα. Νίκος Νταμπίζας και Γιάννης Αναστασίου εξετάζουν πάρα πολλές λύσεις και είναι κοινή επιθυμία το θέμα να κλείσει οριστικά μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, προκειμένου ο παίκτης να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Απ’ την ΠΑΕ κάνουν σαφές πως δεν πρόκειται να μπουν στη διαδικασία να διαψεύδουν ή να επιβεβαιώνουν τα διάφορα ονόματα που ακούγονται ή «βγαίνουν» προς τα έξω. Κι όλα αυτά διότι εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις, θέλουν να κινηθούν υπό άκρα μυστικότητα και να κλείσουν τον επιθετικό γρήγορα. Άλλωστε, είναι δεδομένο πως μιλάμε για μία και μόνο μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...