ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μακάρι να μην αντιμετώπιζα τον Παναθηναϊκό»

Δεν νιώθει καλά που θα επιστρέψει στο… σπίτι του, όπως το χαρακτηρίζει, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Μακάρι να μην αντιμετώπιζα τον Παναθηναϊκό»

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τεθεί αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στα «Νέα» ομολογεί πως δεν το ήθελε καθόλου.

«Δεν θα ήθελα να συμβεί αυτό. Το είχα πει και στο παρελθόν πως επιθυμία μου θα ήταν, αν μπορούσα, να έχω το δικαίωμα επιλογής, να μην παίξω ποτέ αντίπαλος του Παναθηναϊκού», τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν ήθελα και δεν θέλω να το σκέφτομαι. Ποτέ δεν νιώθω καλά όταν αντιμετωπίζω πρώην ομάδες μου. Πόσω μάλλον τον Παναθηναϊκό, για τον οποίο έχω ιδιαίτερα συναισθήματα. Για τα συναισθήματα, τι να πω; Θα βρεθώ εκεί που ένιωθα σπίτι μου για 13 χρόνια. Αλλά όταν αρχίσει το ματς πρέπει και θα είμαι συγκεντρωμένος στον αγώνα. Δεν θα είναι ένα νορμάλ παιχνίδι. Το γνωρίζω, αλλά δεν το σκέφτομαι. Ευτυχώς είναι τόσο βαρύ το πρόγραμμα που δεν έχω χρόνο να σκεφτώ κάτι τέτοιο».

Η «Φενέρ» έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην πρώτη φάση, αλλά ο 53χρονος τεχνικός δεν θεωρεί την ομάδα του φαβορί. «Αντιμετωπίζουμε τέσσερις ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο και οι άλλες ομάδες έχουν τουλάχιστον μια συμμετοχή στο Final Four. Η Φενέρ δεν έχει προκριθεί ποτέ. Δεν ξέρω τι λέει ο κόσμος, εγώ ξέρω αυτά που λέω και ότι πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.603 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι είχε οδηγήσει Παναθηναϊκό, Παρτιζάν, Μπανταλόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπενετόν στο Final Four από τον πρώτο χρόνο παρουσίας του στον πάγκο τους, είπε: «Δεν το είχα σκεφτεί καν, αλλά μου ακούγεται μια πολύ ωραία παράδοση και καλό θα ήταν να διατηρηθεί. Όμως, ας σοβαρευτούμε, οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάσκετ και δεν έχουν κανέναν ρόλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...