ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

Το κοινωνικό πρόσωπο της «Θύρα 13» Ιεράπετρεας

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Ιεράπετρα βρέθηκαν κοντά στην τρίτη ηλικία, μοιράζοντας τρόφιμα στο Ορφανουδάκειο Δημοτικό Γηροκομείο της περιοχής.

Το κοινωνικό πρόσωπο της «Θύρα 13» Ιεράπετρεας

Η ανακοίνωση του συνδέσμου

Αφουγκραζόμενοι και φέτος τα τεράστια κοινωνικά προβλήματα πολλών συνανθρώπων μας, βρεθήκαμε δίπλα στην τρίτη ηλικία αυτές τις Άγιες μέρες και προσφέραμε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Ορφανουδάκειο Δημοτικό Γηροκομείο Ιεράπετρας! Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια και φέτος δείχνοντας για άλλη μια χρονιά το κοινωνικό μας πρόσωπο σαν σύνδεσμος! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE