ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς κόσμο με Παναιτωλικό

Το αναμενόμενο έγινε, καθώς τόσο η ΠΑΕ Παναιτωλικός, όσο και η αστυνομία ήταν αρνητικοί στη διάθεση εισιτηρίων σε φίλους του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής.

Χωρίς κόσμο με Παναιτωλικό

Το ίδιο είχε συμβεί και στις αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα του Αγρινίου επικαλέστηκε ότι έχει πολλά «διάσπαρτα» διαρκείας. Πάντως, πρέπει να τονιστεί την παραμονή του αγώνα ετοιμάζεται αποθεωτική υποδοχή της ομάδας, όπως είχε συμβεί, άλλωστε και πριν από δυο χρόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...