ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: “Όνειρο η Βραζιλία!”

Τη σημασία που έχει για τον ίδιο η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας σημείωσε ο Ντανιέλ Πράνιτς, ενώ αναφερόμενος στον Παναθηναϊκό εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιλογή του.

Πράνιτς:

Δεν θα μπορούσε να εκφράσει πιο παραστατικά και πιο έντονα την επιθυμία του να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 ο Ντανιέλ Πράνιτς!

Ο Κροάτης μέσος του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα glas-slavonije.hr το διάστημα που βρέθηκε στη Ριέκα στις διακοπές των Χριστουγέννων και αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα της πόλης, της πρώην ομάδας του και του κροατικού ποδοσφαίρου.

Ανάμεσα τους, σχολίασε την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, την πρώιμη στέψη του Ολυμπιακού και το όνειρο του για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο κομμάτι των δηλώσεων του που αφορούσαν το Τριφύλλι, ο Κροάτης για άλλη μια φορά εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιλογή που έκανε: “Είμαι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Είμαι βασικός, ανεβάζω την απόδοση μου, όπως και η ομάδα στην πρώτη μου σεζόν και η Αθήνα είναι μία υπέροχη πόλη για να ζεις. Ζώντας στη Ριέκα, μπορούσα να φανταστώ πως είναι στην Ελλάδα. Ακόμα δε βάζουμε μπουφάν.

Η ομάδα θα διεκδικήσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία τελείως διαφορετική ιστορία. Πριν καν αρχίσει η προετοιμασία, προορίζεται να γίνει πρωταθλητής, παρότι ομολογουμένως διαθέτει ένα δυνατό σύνολο. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να δημιουργήσει ομάδα, διαθέτει νεαρούς παίκτες και είναι δύσκολο να σταθεροποιηθεί”.

Κατόπιν εξήγησε πως κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Κροατίας, το ρίσκο που πήρε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκο Κόβατς, με την εμπιστοσύνη που του έδειξε και κλείνοντας, κατέδειξε πόσο σημαντικό είναι για αυτόν να παίξει μπάλα στη Βραζιλία: “Δεν θα πω ψέμματα, αυτά τα δύο παιχνίδι με την Ισλανδία με επανέφεραν στη ζωή της Εθνικής ομάδας. Είναι σημαντικό για μένα στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο να συνεχίσω να παίζω με τον Παναθηναϊκό και όλα θα πάνε καλά.

Δεν υπάρχει λόγος να μην πάνε. Όλοι ζούμε για τη Βραζιλία, για μία παρουσία στο σπουδαιότερο ποδοσφαιρικό γεγονός στη χώρα που ζουν για το ποδόσφαιρο. Έχω ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα μου, αλλά να παίξω στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Κροατία… Αυτό θα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό!”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.