ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο περίμενε για Πέτριτς

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησης του Μλάντεν Πέτριτς επιχειρεί ο Παναθηναϊκός. Στόχος να «κλείσει» φορ μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Στο παιχνίδι και ο Πράνιτς που...ψήνει τον συμπατριώτη του, να φορέσει την φανέλα του τριφυλλιού.

Στο περίμενε για Πέτριτς

Ο στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ φορ είναι ο Μλάντεν Πέτριτς. Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την απόκτηση του Κροάτη άσου, αλλά εμπόδια είναι το χρήμα και ο χρόνος.

Ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» έχει ενημερώσει τον 32χρονο επιθετικό, που μένει ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ, πως δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να του προσφέρει περισσότερες από 200.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν και 400.000 ευρώ για τον επόμενο χρόνο. Ο Πέτριτς δεν έχει απαντήσει αρνητικά, αλλά οι απαιτήσεις του φτάνουν τις 800.000 ευρώ για το ίδιο διάστημα και μόνο αν δεν βρει συμβόλαιο που τον καλύπτει θα στραφεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό, κάτι που θα γίνει όμως προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν στα τέλη Γενάρη για μια μεταγραφή που τελικά μπορεί να μη γίνει, καθώς θέλουν να «κλείσουν» επιθετικό μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Αυτό δεν σημαίνει πως το θέμα έχει κλείσει αρνητικά. Η παρουσία των συμπατριωτών του Πέτριτς και Σίλντενφελντ στην ομάδα, αλλά και το γεγονός ότι η γυναίκα του είναι Ελληνίδα αποτελεί ένα κίνητρο για τον ίδιο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.792 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο Πέτριτς δεν έχει απαντήσει μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε επαφή με δύο παίκτες που μπορεί να μην έχουν το όνομα του Πέτριτς, αλλά θεωρούνται αξιόλογες λύσεις και με προσιτό κασέ.

«Ψηστήρι» απ’ τον Πράνιτς

Απ’ τους δύο Κροάτες του Παναθηναϊκού, Πράνιτς και Σίλντενφελντ, ο -υποψήφιος «πράσινος»- Μλάντεν Πέτριτς έχει σχεδόν… αδερφικές σχέσεις με τον πρώτο, μεγαλώνοντας μαζί στις εθνικές ομάδες.

Λογικό λοιπόν να ανατρέξει σ’ αυτόν ο Πέτριτς, λίγο μετά την προσέγγιση που δέχθηκε απ’ τον Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να συλλέξει απευθείας πληροφορίες για το «τριφύλλι» και τις συνθήκες που συνάντησε ο συμπατριώτης του στην Ελλάδα. Οι δύο Κροάτες τα είπαν πριν από λίγες μέρες, με τον Πράνιτς να τον ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια για τον Παναθηναϊκό και επί της ουσίας να τον καλεί να έρθει στην Αθήνα.

οι Κροάτες υποστηρίζουν πως του ανέφερε και το δικό του παράδειγμα, όπου μέσω της σταθερής παρουσίας του στον Παναθηναϊκό κλήθηκε μετά από χρόνια στην εθνική ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.