ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπόνηση και… καλή χρονιά!

Δίχως - ξανά - τον Σπύρο Ρισβάνη, που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, έγινε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού για το έτος που φεύγει.

Προπόνηση και... καλή χρονιά!

Την τελευταία τους προπόνηση για το 2013 έκαναν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, στο Κορωπί.

Σε αντίθεση με την πρωινή που οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και επιδόθηκαν σε ασκήσεις 2 εναντίον 2 και 3 εναντίον 2, ασκήσεις δύναμης και ταχύτητας και ασκήσεις με πάσες εναλλάξ, το απόγευμα το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Όλοι προπονήθηκαν κανονικά εκτός από τον Ρισβάνη που ταλαιπωρείται από ίωση και δικαιολογημένα απουσίαζε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ