ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάνοπλος «εξάστερος»!

Με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του top 16 με την Αρμάνι Μιλάνο, στο ΟΑΚΑ.

Πάνοπλος «εξάστερος»!

Οι «πράσινοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση για το 2013, την Τρίτη,  με τον Αργύρη Πεδουλάκη να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους αθλητές στη διάθεσή του, ενόψει της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς είναι απολύτως καλά, κάτι που σημαίνει ότι άλλα προβλήματα τραυματισμού δεν υπάρχουν για την ομάδα, που ταλαιπωρήθηκε πολύ τις τελευταίες εβδομάδες με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το εν λόγω ματς την Τετάρτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...