ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπράμος: «Πατάμε πιο γερά»

Οι δυσκολίες που πέρασε ο Παναθηναϊκός και η μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού τον έκαναν να πατάει πιο γερά στα πόδια του, όπως δήλωσε ο Μάικ Μπράμος.

Μπράμος: «Πατάμε πιο γερά»

Τα αγωνιστικά προβλήματα χαλύβδωσαν τον Παναθηναϊκό και οι τελευταίες σημαντικές νίκες έχουν βοηθήσει την ομάδα να πατά πλέον πιο γερά στα πόδια της, όπως ανέφερε ο Μάικ Μπράμος στο blog του.

Ο φόργουορντ των «πράσινων» θεωρεί πως η ομάδα του θα παρουσιάζεται πλέον όλο και καλύτερη με την επιστροφή των τραυματιών και ανυπομονεί για το Top 16.

«Καλημέρα και χρόνια Πολλά σε όλους

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.532 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας τις καλύτερες ευχές μου σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι χαρούμενες διακοπές και ευτυχισμένο το νέο έτος! Πάνω απ’ όλα υγεία και ευτυχία σε όλους τους συνανθρώπους μας. Στους φίλους του Παναθηναϊκού εύχομαι ό,τι καλύτερο.

Για το 2014 στη δική μας ομάδα εύχομαι υγεία, γιατί έχοντας περάσει τόσα πολλά το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς, αντιληφθήκαμε απόλυτα πως είναι το σημαντικότερο. Η αλήθεια είναι ότι όλη τη χρονιά δεν ήμασταν σχεδόν ποτέ όλοι μαζί. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να κάνουμε δυνατές προπονήσεις και έτσι θα είμαστε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων μας.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις γιορτές τις περνάμε στο γήπεδο. Μια ωραία έκπληξη αυτό το διάστημα είναι ότι μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού πήραμε ένα διήμερο ρεπό για να δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με τη σύζυγό μου μας αρέσει πάρα πολύ εδώ. Η Αθήνα είναι μια πανέμορφη πόλη, ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα. Αισθάνεται και εκείνη πάρα πολύ άνετα στην Αθήνα. Όσο προλαβαίνουμε κάνουμε βόλτες για να δούμε ορισμένα πράγματα και γενικά είμαστε πολύ χαρούμενοι, άσχετα με το αν το πρόγραμμα το δικό μου είναι βεβαρημένο λόγω των υποχρεώσεών μου με την ομάδα.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινά το Top 16. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολες και σκληρές καταστάσεις που μας βοήθησαν να πατήσουμε γερά στα πόδια μας σαν ομάδα. Ευτυχώς συνεχίζουμε και γινόμαστε καλύτεροι. Κερδίσαμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλύτερο μπάσκετ, κάτι που για εμάς είναι σημαντικό, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Με την έλευση του νέου έτους σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το Top 16».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...