Πεδουλάκης: «Να παίξουμε καλύτερα»

Διονύσης Δεσύλλας
31.12.2013 | 16:41
Πεδουλάκης: «Να παίξουμε καλύτερα» | Panathinaikos24.gr

Στόχος, η αγωνιστική άνοδος! Σ’ αυτό το κλίμα, λοιπόν, ο Αργύρης Πεδουλάκης, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, έστειλε το μήνυμα, ενόψει της πρεμιέρας του top 16 με την Αρμάνι Μιλάνο.

Οι δηλώσεις του:

«Η Αρμάνι είναι μια ομάδα που βγάζει ενέργεια στο παρκέ. Έχει μεγάλη δύναμη στην περιφέρεια. Τα συστήματά της βασίζονται στα ατομικά χαρακτηριστικά των παικτών της και γίνεται προσπάθεια ώστε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ικανότητές τους.¨

Ψάχνει καταστάσεις «ένας εναντίον ενός» κι έχει παίκτες που παίζουν γρήγορα, οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα. Ο Χάκετ είναι σπουδαία προσθήκη, ένας πολύ καλός παίκτης που ενισχύει την Αρμάνι.

Οφείλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα. Είναι η δεύτερη φάση της διοργάνωσης και θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο».

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Φώτσης υποστήριξε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική του βελτίωση:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα του Top 16. Παίζουμε στην έδρα μας, το οποίο είναι κάτι καλό, αντιμετωπίζοντας μια πραγματικά καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ της. Η Αρμάνι Μιλάνο παίζει πολύ το «ένας εναντίον ενός», έχουν πολλούς παίκτες που είναι πολύ καλοί σε αυτό το στυλ παιχνιδιού.

Πρέπει όλοι να δούμε πως ο καθένας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να συνεισφέρει ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να δείξουμε πως είμαστε έτοιμοι και ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για το υπόλοιπο της σεζόν».

 

 

Ενότητες