ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νίκες για Μάντσεστερ Γ. και Τσέλσι

Αυλαία για το 2014 με αγωνιστική δράση στη Μ. Βρετανία. Το ενδιαφέρον στο «Νησί» παραμένει αμείωτο καθώς η πρώτη μέρα του χρόνου μας προσφέρει αμφίρροπες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Νίκες για Μάντσεστερ Γ. και Τσέλσι

Τη «μερίδα του λέοντος» έχει φυσικά η Πρέμιερ Λιγκ και το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο την Τότεναμ, ωστόσο αρκετές αναμετρήσεις υπάρχουν τόσο για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας όσο και για την Πρέμιερ Σκωτίας.

Παίρνει το «τρίποντο» η Γιουνάιτεντ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με τα δύο δυνατά παιχνίδια μας από την Πρέμιερ Λιγκ. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον «Άσσο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ σε απόδοση 1.83 και το «Διπλό» της Τσέλσι με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον που πληρώνει 2.10. Το περσινό διπλό της Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» (2-3) αποτελεί τη μοναδική νίκη των «σπιρουνιών» στα τελευταία 29 παιχνίδια τους με τους «μπέμπηδες» (ανεξαρτήτως έδρας, για όλες τις διοργανώσεις). 20 νίκες για Γιουνάιτεντ, 8 ισοπαλίες. Ο Γουέιν Ρούνεϊ έχει πετύχει 9 γκολ εναντίον της Τότεναμ σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ. Η Τότεναμ έχει μείνει «άσφαιρη» στις 13/19 τελευταίες επισκέψεις της στο «Ολντ Τράφορντ», σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με τα «σπιρούνια» είναι το πιο ελκυστικό παιχνίδι της 20ης. Οι «μπέμπηδες» έχουν αρχίσει και βρίσκουν ρυθμό τον τελευταίο μήνα, μετρώντας μόνο νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα προέρχονται από 4 «κολλητά» τρίποντα, τα 3 εκ των οποίων εκτός έδρας (0-3 επί Άστον Βίλα, 2-3 επί Χαλ, 0-1 επί Νόριτς). Οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν ανεβεί στην 6η θέση του πίνακα με 34 βαθμούς (ισοβαθμούν με πλεονέκτημα με τη σημερινή τους αντίπαλο), όντας στο -3 από τη ζώνη του Τσάμπιονς Λιγκ και στο -8 από την κορυφή. Η ομάδα του Μόγιες θα έχει, παράλληλα, «σύμμαχο» στο σημερινό ματς την εξαιρετική προϊστορία κόντρα στην Τότεναμ, καθώς έχει υποστεί μόλις μία ήττα από τα «σπιρούνια» στις τελευταίες 29 μεταξύ τους συναντήσεις (ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης). Στο 4-2-3 το εντός έδρας σερί της Γιουνάιτεντ στο φετινό πρωτάθλημα. Αποθεραπεύθηκε από τον τραυματισμό του ο επιθετικός Φαν Πέρσι, όμως θα καθίσει σήμερα στον πάγκο, καθώς είναι ανέτοιμος για φανέλα βασικού. Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο εξτρέμ Βαλένσια.

Παίρνει το «διπλό» η Τσέλσι

Περνάμε στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σαουθάμπτον και το «διπλό» των Λονδρέζων. Η Τσέλσι, με τη σειρά της, έχει μπει πλέον για τα… καλά στη διεκδίκηση του τίτλου και θέλει να παραμείνει σε αυτό το γκρουπ, διατηρώντας ή βελτιώνοντας τη θέση της στη βαθμολογία. Οι «μπλε» συνδύασαν με νίκες τα 3/4 τελευταία ματς πρωταθλήματος (όλα εντός έδρας), ενώ είναι αήττητοι στην τελευταία τετράδα αγώνων τους για την Πρέμιερ Λιγκ (το «καρέ» συμπληρώνεται με τη «λευκή» ισοπαλία στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Άρσεναλ). Το κυριακάτικο τρίποντο επί της Λίβερπουλ ήταν στην ουσία… εξάποντο, με το συγκρότημα του Μουρίνιο να έχει φτάσει τους 40 βαθμούς, όντας στο -2 από την κορυφή, στο +3 από την 4η Έβερτον και στο +4 από την 5η Λίβερπουλ. Η Τσέλσι θα επιδιώξει σήμερα το 4ο διπλό της στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες στις 9 φετινές εξόδους της. Η απουσία των Νταβίντ Λουίζ και Λάμπαρντ επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Ραμίρες, που εξέτισε την ποινή του. Παράλληλα, ο Άσλεϊ Κόουλ θα πάρει φανέλα βασικού, με τον Αθπιλικουέτα να επιστρέφει στη «φυσική» θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας. Μόλις μία νίκη για τη Σαουθάμπτον στα τελευταία 10 παιχνίδια της με την Τσέλσι και στις 2 έδρες (το ένα για FA CUP). 6 νίκες για Τσέλσι, 3 ισοπαλίες. Θα πάμε με τους φιλοξενούμενους σε μία καλή απόδοση, δεδομένου πως αν θέλουν να «χτυπήσουν» στα ίσα τον τίτλο τέτοιους αγώνες πρέπει να τους κερδίζουν.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 166 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Άσσος» η Μπέρμιγχαμ

Συνεχίζουμε με Αγγλία και περνάμε στην Τσάμπιονσιπ όπου έχουμε ξεχωρίσει ακόμα ένα δυνατό σημείο. Πρόκειται για τον «Άσσο» της Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Μπάρνσλεϊ σε απόδοση 1.90. Πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τα δύο από αυτά τα σημείωσε ο Νόβακ, και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπλάκμπερν της οποίας επικράτησε με 3-2, αν και στο δεύτερο ημίχρονο τα… χρειάστηκε. «Η εμφάνισή μας στο πρώτο ημίχρονο άγγιξε το απόλυτο», σημείωσε μετά το παιχνίδι ο προπονητής της, Λι Κλαρκ. Η Μπέρμιγχαμ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και παραμένει αήττητη εδώ και εννιά ματς σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ, με τον απολογισμό της να αποτελείται από τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Αντιθέτως η Μπάρνσλεϊ στο τρίτο της παιχνίδι με τον Ντάνι Γουίλσον στον πάγκο δεν κατάφερε ξανά να πανηγυρίσει νίκη, καθώς ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Ντέρμπι. Συμπλήρωσε, πλέον, πέντε ματς χωρίς νίκη, με τον απολογισμό της να αποτελείται από τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες, παραμένοντας στην τελευταία θέση της κατάταξης. Ο Γουίλσον, μάλιστα, δεν είχε διάθεση να χαϊδέψει τα αυτά κανενός, δηλώνοντας: «Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά για να βγούμε από τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να λέμε ότι παίξαμε καλά και το αποτέλεσμα μας αδικεί. Βρίσκομαι για τρία ματς στην Μπάρνσλεϊ και έχω ήδη βαρεθεί να ακούω δικαιολογίες»!

«Διπλό» με κάλυψη η Μπλάκπουλ

Παραμένουμε στην Τσάμπιονσιπ όπου κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet της Μπλάκπουλ κόντρα στη Σέφιλντ Γουέν. σε απόδοση 2.20. Αήττητη η Μπλάκπουλ στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (3-2-0). Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν σήμερα ένα «τρίποντο» που θα επαναφέρει το καλό κλίμα, καθώς η ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Μπράιτον δημιούργησε «αναβρασμό» στις τάξεις των οπαδών. Θα προτιμήσουμε το «διπλό» με κάλυψη στο Draw No Bet, πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...