ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Οι Παναθηναϊκές ευχές

Ο Παναθηναϊκός στέλνει τις ευχές του για το 2014, μέσω των σελίδων του στο facebook. «Παναθηναϊκή Συμμαχία», ΚΑΕ και Ερασιτέχνης εύχονται καλή χρονιά.

Οι Παναθηναϊκές ευχές

Αναλυτικά:

Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία, χαρά και πολλά πράσινα χαμόγελα!»

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εύχονται στους φίλους τους Παναθηναϊκού ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, το 2014 να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας!

Να μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε Χρόνια Πολλά για την ονομαστική τους εορτή στη: Βασιλική, τη Βάσω, τη Βάσια, την Βίκυ και στον Βασίλη!»

Παναθηναϊκός Α.Ο.: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου εύχεται σε όλους, Καλή Χρονιά με υγεία!»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE