ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Είναι μαραθώνιος»

Ετσι χαρακτήρισε το top 16 της Ευρωλίγκας ο Αργύρης Πεδουλάκης, μια μέρα πριν από την πρεμιέρα με την Αρμάνι Μιλάνο, στο ΟΑΚΑ.

Πεδουλάκης: «Είναι μαραθώνιος»

Αρχικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ευχήθηκε για το 2014:  «Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, γιατί περνάμε δύσκολες στιγμές γενικότερα. Η ελπίδα και η αλληλεγγύη ας βοηθήσουν όλο τον κόσμο. Να προσπαθήσουμε, όπως προανέφερα και στις ευχές για την ΚΑΕ, να γίνουμε όλοι καλύτεροι και να βοηθήσουμε τη χώρα μας και τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο».

Αναφερόμενος στη φάση του Top16, δήλωσε: «Όλες οι ομάδες έχουν φιλοδοξίες. Είναι ένας όμιλος δυνατός και σκληρός. Σε αυτή τη δεύτερη φάση οι ομάδες θα είναι πιο συγκεντρωμένες. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια ομάδα που έχει πολύ ταλέντο, ιδιαίτερα στην περιφέρεια, και τώρα με τον Χάκετ θα έχει ακόμη περισσότερες λύσεις.

Τους αρέσει να ανοίγουν το ρυθμό, να παίζουν ένας εναντίον ενός, γιατί έχουν προσωπικό ταλέντο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε σε αυτό το κομμάτι, να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι. Το Top16 είναι ένας Μαραθώνιος 14 αγώνων συνεχόμενων, χωρίς παύση. Είναι το ξεκίνημα του Μαραθωνίου, οπότε είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες. Παίζει ρόλο και στο ψυχολογικό και στο αγωνιστικό και στο βαθμολογικό κομμάτι».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσο για την ευχή του για την ομάδα: «Τι άλλο να ευχηθώ; Υγεία… Να έχουν υγεία όλα τα παιδιά και όλος ο κόσμος… Ταλαιπωρηθήκαμε από τραυματισμούς όλη τη χρονιά, υπάρχουν ακόμη παιδιά στα οποία οι τραυματισμοί έχουν αφήσει ίχνη, οπότε για εμάς αυτό που θα ευχηθούμε πρώτο είναι η υγεία. Όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλο τον κόσμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.