ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα μας βοηθήσει η νίκη επί του ΟΣΦΠ»

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα δείχνει όλο και καλύτερο πρόσωπο δήλωσε ο Γιόνας Ματσιούλις, που αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού.

«Θα μας βοηθήσει η νίκη επί του ΟΣΦΠ»

Ο Λιθουανός, παράλληλα, έκανε την ευχή του για το 2014, που δεν είναι άλλη από το να βρεθεί σε final 4.

Αναλυτικά, ο Γιόνας Ματσιούλις στην Πράσινη μίλησε για:  -τον απολογισμό του 2013: «Οι αναμνήσεις μου από το 2013 είναι πάρα πολύ όμορφες. Τόσο σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα νέο μέλος στην οικογένεια, ενώ και στο μπάσκετ όλα πήγαν καλά. Με τον Παναθηναϊκό πήραμε το νταμπλ και το μόνο που μας στενοχωρεί είναι που δεν φτάσαμε στο Final Four. Όμως και με την εθνική Λιθουανίας όλα ήταν τέλεια».

-την ευχή του για το 2014: «Θέλω φέτος να βρεθώ στο Final Four για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Είναι ένα έξτρα κίνητρο και ο μεγάλος φετινός μου στόχος».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.242 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μένα. Έκανα θεραπείες και μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήξεραν αν θα καταφέρω να παίξω. Ήταν μια εβδομάδα σύγχυσης. Σε ένα ντέρμπι έχεις διπλό κίνητρο, διπλή ενέργεια και οι περισσότεροι παθιάζονται πολύ περισσότερο. Νομίζω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ σε όλα τα επίπεδα και θα μας σπρώξει σε καλύτερα αποτελέσματα. Στην προπόνηση όλοι δουλεύουμε με πολλή όρεξη και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε με υψηλά στάνταρ».

-το ματς με την Αρμάνι: «Η Αρμάνι είναι καλή ομάδα και έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, τον Λούκα Μπάνκι, που αλλάζει την εικόνα της. Νομίζω πως σιγά-σιγά θα μοιάζει περισσότερο στη Σιένα, με έμφαση στην άμυνα. Εμάς μας ενδιαφέρει η δική μας ομάδα. Έχουμε ένα πολύ καλό πρόγραμμα και μπορούμε να ξεκινήσουμε με τρεις νίκες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.