ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξανά χωρίς τον Ρισβάνη

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, λόγω του προβλήματος με τις αμυγδαλές του και δεν αποκλείεται να τις βγάλει, προκειμένου να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία.

Ξανά χωρίς τον Ρισβάνη

Ο Ριβάνης παρουσίασε ξανά αυτό το πρόβλημα το απόγευμα της Τρίτης. Πριν από περίπου ένα μήνα η αμυγδαλίτιδα είχε κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στον ταλαντούχο στόπερ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να απέχει από τις προπονήσεις, να χάσει κιλά και φυσικά τη θέση του στην ενδεκάδα.

Από τη στιγμή που το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξανά, ο παίκτης, αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι σε σκέψεις να προχωρήσουν ιατρικά το θέμα και ο ποδοσφαιριστής να «βγάλει» τις αμυγδαλές, προκειμένου να μην ταλαιπωρείται περισσότερο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.