Δανεικός ο Αποστολόπουλος

Λάμπρος Ντόκας
02.01.2014 | 20:24
Δανεικός ο Αποστολόπουλος | Panathinaikos24.gr

Ο Κώστας Αποστολόπουλος θα είναι ένας εκ των νεαρών ποδοσφαιριστών που θα δοθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό για να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει και πάλι το καλοκαίρι.

Στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που είχε δώσει ο Νίκος Νταμπίζας είχε επισημάνει ότι κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν βρει χρόνο στα παιχνίδια της πρώτης ομάδας θα δοθούν δανεικοί προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν το καλοκαίρι.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Κώστας Αποστολόπουλος. Ένας παίκτης στον οποίο πιστεύουν στην εξέλιξη του αλλά δεν έχει πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε την φετινή σεζόν όντας και άτυχος καθώς είχε χτυπήσει δυο φορές στην διάρκεια της σεζόν με αποτέλεσμα να μείνει για κάποιο διάστημα εκτός.

Εδώ και ένα μήνα όμως προπονείται σε φουλ ρυθμούς με τον Παναθηναϊκό και για αυτό θα δοθεί δανεικός ώστε να πάρει παιχνίδια και εν συνεχεία να επιστρέψει και πάλι στην ομάδα του τριφυλλιού το καλοκαίρι.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει ειδοποιηθεί σχετικά αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί η ομάδα που θα παραχωρηθεί καθώς σκοπός των πράσινων δεν είναι απλά να δώσουν τον νεαρό άσο για να τον δώσουν αλλά να βρεθεί μια ομάδα στην οποία θα έχει και χρόνο συμμετοχής.