ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Mε άνεση και στυλ

Ο Παναθηναϊκός φόρεσε ξανά το Ευρωπαϊκό του κοστούμι, επικράτησε 73-57 της Αρμάνι Μιλάνο και μπήκε με το δεξί στο TOP 16 της Ευρωλίγκας. Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ από πάνω από 10.000 οπαδούς της ομαδας.

Mε άνεση και στυλ

Το παιχνίδι

Εύκολη και επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Αρμάνι με 73-57.Οι πράσινοι καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχαν το πάνω χέρι. Από το πρώτο δεκάλεπτο άρχισε να χτίζει μία καλή διαφορά (20-14) απέναντι σε μία Αρμάνι που φαινόταν να μην μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι στην καλή άμυνα του «τριφυλλιού».

Στη συνέχεια με τον Διαμαντίδη να διαδραματίζει ρόλο «μαέστρου» και να μοιράζει συνολικά 11 ασίστ και τον Λάσμε να έχει μια εξαιρετική απόδοση ο Παναθηναϊκός πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 38-31. Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι άνοιξε με τους πράσινους να ελέγχουν τον ρυθμό και να φτάνουν την διαφορά σε διψήφιο νούμερο στο τέλος αυτου(52-40).Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο οι πράσινοι με ένα σερί 8-0 από τα τρίποντα των Κάρι και Φώτση φτάνοντας την διαφορά στους 20 πόντους (62-42) στον 33 λεπτό του αγώνα.

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός «χαλάρωσε» με αποτέλεσμα η Αρμάνι να μειώσει το σκορ χωρίς βέβαια να τον απειλήσει και έτσι το παιχνίδι έληξε με 73-57 με εντυπωσιακό κάρφωμα του Φώτση από πάσα του Ούκιτς.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι διαδραμάτισε ο Λάσμε ο οποίος πέτυχε 7 πόντους, πήρε 13 ριμπάουντ και δεν είχε κανένα λάθος σε 24.18’’ που αγωνίστηκε .

Μαζί του και ο Γκιστ ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ για τους πράσινους με 12 πόντους .Ρόλο μαέστρου έπαιξε ο Δημήτρης Διαμαντίδης ο οποίος μοίρασε 11 ασίστ στους συμπαίκτες του.

Δεκάλεπτα: 20-14, 38-31, 52-40, 73-57.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 6, Κάρι 10, Μπατίστ 1, Φώτσης 10, Ούκιτς 11, Λάσμε 7, Μαυροκεφαλίδης 6, Διαμαντίδης 5, Γκιστ 12, Παππάς, Γιάνκοβιτς, Ματσιούλις 5.

Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο (Μπάνκι): Τζεντίλε 14, Τζίλι, Μέλι 5, Χάκετ 3, Κανγκούρ, Λάνγκφορντ 11, Σάμιουελς, Ουάλας 2, Λαουάλ 7, Μος 6, Τζέρελς 9.

Διαιτητές: Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία), Τσμίκιεβιτς (Πολωνία), Λάτισεβς (Λετονία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.